TAPI

20.8.2019.

Ambasadori magične Indije stižu u sarajevski Klub Jedan 20. avgusta. TAPI je više od muzičkog projekta; to je ogledalo jedne daleke i mistične civilizacije, korijena cijelog ljudskog roda. U muzici TAPI-ja čuje se moderna, ali i stara Indija: preživjeli i zaboravljeni bogovi i demoni, ljudski strahovi i ljubav, sve je zapetljano u storiju o izazovima koje moderni čovjek preživljava ne samo u domovini članova TAPI-ja, već bilo gdje na planeti.

​Mješavina funka i folka u kombinaciji sa savremenim plemenskim ritmovima su gnijezdo u kojem se rađa poruka nastala na poeziji jogija. Pridružite nam se u jedinstvenom muzičkom ritualu, 20. avgusta u Klubu Jedan.

Nismo zaboravili one koji rade za vrijeme SFF-a: njima, ali i ostale pozivamo na SFF AfterWorkChill: svakog dana održavanja Sarajevo Film Festivala, od 17 do 21 čas, u Klubu Jedan rasplesat će Vas neki od najboljih sarajevskih poznavatelja zvuka. Ne treba zaboraviti ni naš Sarajevsko Happy Hour, kada od 16 do 19 časova imate priliku naručiti jedno hladno Sarajevsko i dobiti drugo potpuno besplatno!

Raspored nastupa:

16.08. Alexander de Funk All day All night
17.08.  Stellar & Alexander de Funk
18.08. Katze
19.08. Ryo
20.08. Alexander de Funk
21.08. Six
22.08. Alexander de Funk
23.08. Alexander de Funk