RIJEČ MENADŽERA

KLUB JEDAN SARAJEVO

Foto © Midhat Poturović

Poštovana/i,

dopustite da Vam poželim dobrodošlicu u Klub Jedan i izrazim zadovoljstvo zbog iskazanog interesovanja.

Jedna riječ opisuje model poslovanja Kluba Jedan – evolucija. Višenamjenski prostor na dvije etaže u centru Sarajeva nije ono što Klub Jedan čini omiljenom lokacijom za posjetitelje željne zabave, kulture ili predstavljanja novih i inovativnih poslovnih ideja. Razlog našeg dosadašnjeg uspjeha je konstantna potreba da unaprijeđujemo naše usluge, osjetimo puls naših gostiju i blisko sarađujemo sa svim našim klijentima kako bi njihove ideje što bolje realizirali.

Naši gosti nisu naše mušterije, već partneri u kreiranju trenutaka koji se pamte. Nudimo Vam gastronomske užitke, jela koja za Vas spremaju najbolji šefovi kuhinje. Ljubitelji pića će u našoj kolekciji vrhunskih viskija, vina i koktela sigurno pronaći nešto čime će zadovoljiti svoje profinjene ukuse. Cilj nam je da svaki Vaš boravak u Klubu Jedan učinimo ugodnim i vrijednim sjećanja, bilo da nam stižete na intimnu večeru, noć plesa ili poslovni ručak. Naša posvećenost gostima ogleda se i u činjenici da smo na web stranici www.jedan.ba kreirali unikatan i jednostavan sistem za individualne i grupne online rezervacije – naši gosti ne čekaju, već su u Klubu Jedan oni Prvi.

Posebno smo ponosni na uspješne saradnje sa međunarodnim i bh. kompanijama koje su nam ukazale vjernost i odlučile da svoje poslovne uspjehe i proizvode predstave klijentima i potrošačima na zabavama i prezentacijama. Svjesni smo da nijedna kompanija ne zaslužuje sterilan pristup organizaciji ovako važnih dešavanja, te nam je od prijeke važnosti da pažljivo analiziramo svaku Vašu ideju, ponudimo eventualne sugestije i organizujemo dan ili noć za pamćenje, u kojima će svaki bitan aspekt biti kontrolisan od strane najvažnije osobe – Vas.

I zato Vas molimo da se ne ustručavate i da nas kontaktirate. Zaista, jedan e-mail ili telefonski poziv mijenja sve.

Vidimo se u Vašem klubu – Klubu Jedan.

S poštovanjem,
Saša Naprta
menadžer