O NAMA

KLUB JEDAN SARAJEVO

Klub Jedan je u manje od godinu dana od osnivanja postao prepoznatljiv element bosanskohercegovačkog noćnog života, ali i kulturnog i poslovnog miljea. Zašto? Zato jer smo drugačiji.

U centru Sarajeva, u ulici Branilaca Sarajeva 25 (prekoputa Narodnog pozorišta) smješten je Klub Jedan, višenamjenski prostor na dvije etaže. Uređen u elegantnom i prepoznatljivom industrijskom stilu, Klub se prilagođava i transformiše, evoluira u skladu sa željama posjetitelja.

Gurmani mogu uživati u rapsodiji ukusa, jelima i slasticama koje pažljivo spremaju naši majstori kuhinje. Ljubitelji pića imaju priliku probati neke od najboljih svjetskih viskija i vina, ali i alkoholne i virgin (bezalkoholne) koktele naših majstora.

Raznovrsni muzički program će Vas natjerati na ples; od nastupa svjetskih i regionalnih zvijezda poput DJ-a Davida Moralesa i Marka Louisa, te klupskih svirki najboljih lokalnih muzičara, Klub Jedan iznova zadovoljava istančane ukuse kako posjetitelja, tako i muzičara koji čekaju trenutak da ponovo zasviraju na bini Kluba Jedan.

S druge strane, ukoliko imate želju da pozovete svoje poslovne partnere i predstavite svoje uspjehe u pravom svjetlu, Klub Jedan je destinacija za zatvorene zabave koje režirate upravo Vi, uređujući svaki aspekt noći (ili dana). Naše je da budemo Vaš partner u toj misiji.

Uz sofisticiran, ali jednostavan sistem online rezervacije mjesta, nikad se nećete naći u situaciji da čekate. U Klubu Jedan, naši posjetitelji su uvijek prvi. Svi u Jedan jer Jedan je za sve. Dobro nam došli/e!